We zijn door de jaren heen gegroeid tot de grootste USA truckimporteur van Europa, met veel kennis van alle merken trucks. Van reparatie van een kapotte spiegel tot het reviseren van motoren, opbouw van carrosseriedelen en spuiten van de trucks. Tevens kunnen we alle voertuigen en motoren uitlezen en zo nodig aanpassen

We kunnen alle mogelijke onderdelen leveren, het overgrote merendeel van de onderdelen hebben we op voorraad, van het kleinste schroefje tot complete motoren en versnellingsbakken, banden in allerlei maten, velgen, filters, schakelaars, verlichting, bumpers, RVS en chroomdelen etc. etc.

De trucks en daarnaast auto`s, pick-ups en SUV`s  worden door ons allemaal geleverd met een kentekenbewijs. Daarnaast zetten we veel trucks en andere voertuigen op kenteken voor klanten, die dat zelf niet voor elkaar krijgen en door alle geldende, steeds veranderende regelgeving, door de bomen het bos niet meer zien. Tevens gelden in bijna alle Europese landen weer andere richtlijnen, wij passen onze voertuigen aan, aan de in het land van de klant, geldende eisen.